Handelsbetingelser og Persondataforordning

Nedenstående salgs- og leveringsbetingelsergælder for alle leverancer fra Bijé Campingshop.dk

 

Vi sender alle forsendelser til et fast ekspeditionsgebyr inkl. fragt på kun
kr. 69,-

ved levering i Danmark uanset ordrens størrelse.
 


Leveringstidspunkt og transport:

1. Vi sender vores pakker med GLS Pakkeshop iDanmark. Hvis pakken vejer mere end 20 kg eller er større end 100x50x50 cm sendes den med Fragtmænd

2. Afhentes i butikken Vi ringer/mailer når varen kan afhentes.

3. Levering til udlandet efter aftale.
Bemærk at markiser og ekstra store pakker, samt fortelte leveres med Fragtmænd

1) Bestilling :
Når du handler med Bijé Campingshop.dk sker den endelige aftale om køb af de varer du bestiller først når en medarbejder i virksomheden har behandlet din ordre og fremsendt en ordrebekræftelse til dig.
Bijé Campingshop.dk har derfor ret til at afvise en bestilling, såfremt varen er udsolgt, er angivet med en forkert pris, umulig at fremskaffe eller af andre årsager.

2) Betaling :
Hos Bijé Campingshop.dk kan der betales med:

  • Visa/Dankort ingen gebyr
  • Visa ingen gebyr
  • VisaElectron ingen gebyr
  • Mastercard                                                        FRA 1/1 2018:

Firmakort udstedt inden for eller uden for EU/EØS, samt private betalingskort udstedt uden for EU/EØS, bliver pålagt et gebyr, hvilket vil fremgå af din kvittering.
Gebyrsatsen vil afhænge af typen af betalingskort, og hvor det er udstedt.


Bankoverførsel Handelsbanken konto nr. 6301 0001301098 ingen gebyr
EAN Betaling Kr. 20,- + moms.

Har du valgt bankoverførsel som betalingsform, kan dette gøres til Handelsbanken konto nr. 6301 0001301098.
Husk at oplyse "Navn & Ordrenummer"(Bemærk vi sender først varen når betalingen er modtaget)

Alle priser i Bijé Campingshop.dk er inkl. moms

Reklamation og Returret :

Vi yder 24 måneders reklamationsret på alle vore varer. En reklamation skal ske skriftligt overfor os. Vi er ikke ansvarlig for driftstab, tidstab eller lignende tab. Reklamationsvarer modtages kun franko (du betaler fragten) - reparationer ydes i henhold til reklamationsretten ud fra købsdato under følgende forudsætninger:
-at opstået defekt kan tilbageføres til konstruktions - eller materialefejl. Normal slitage og misbrug kan ikke henføres herunder. Faktura skal vedlægges. Det en din pligt at angive og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig.

Returvare skal sendes til eller afleveres ved personligt fremmøde:

Bijé Campingshop.dk
v/ Bijé Fritid & Camping
Bomose Alle 19
3200 Helsinge

Du kan også fortryde ved at nægte at modtage varen på posthuset, eller aflevere den personligt på ovenstående adresse, mod forudgående aftale.
Når du fortryder dit køb tilbagebetales købssummen naturligvis til dig. Dette gøres ved en overførsel til din bank konto, når vi har fået varen retur og kontrolleret at den lever op til reglerne for fortrydelsen. Det er derfor vigtigt at vi får oplyst dit registreringsnummer og kontonummer.

Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken - eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.
Det er altid en god idé at gemme den originale emballage, indtil du har fundet ud af, om du vil beholde det købte eller ej. Emballagen kan nemlig i nogle tilfælde betyde at varens salgsværdi forringes og dermed kan fortrydelsesretten ikke udnyttes.

Risikoen for varer købt i Bijé Campingshop.dk overgår til dig på leveringstidspunktet.

4) Forbehold
Priserne på nettet kan ændres uden yderligere varsel. Vi tager forbehold for udsolgte og udgåede varer


5) Fortrydelsesret
Bijé Campingshop.dk yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. Fortryder du købet, skal Bijé Campingshop.dk underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du modtog dine varer. Du har pligt til at returnere varen i væsentlig samme stand og mængde, som den er modtaget. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Ved uafhentet forsendelse skal du selv afholde fulde forsendelses udgifter ved endnu en forsendelse.

6) Navn og adresse og ejerforhold


Bijé Campingshop.dk ejes af :
CVR: 10861349
Bijé Fritid & Camping -Bomose Alle 19 3200 Helsinge Tlf.:48793110 Fax : 48793510
E-mail: campingshop@bije.dk

 

Bijé Campingshop.dk indestår for, at varerne opfylder kravene til CE-mærkning.

7) Emballage
Bijé Campingshop.dk vælger i vid udstrækning at genbruge papkasser som ydre emballage ved forsendelse af varer - Alene af miljø hensyn og samtidig for at spare dig for yderligere fordyrende udgifter. Den enkelte vare ligger naturligvis stadigvæk i sin originale emballage.

8) Persondatapolitik

Ingen personlige oplysninger der registreres på Bijé Campingshop.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Bijé Campingshop.dk
I forbindelse med alt elektroniskbetalingbruges en sikker krypteret metode gennem Webshopsystemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg. Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen "Funktioner" og menupunktet "Internetindstillinger".

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og e-mail adresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på u krypteret form, og gemmes i 5 år. Selve "kontrakten" (købsaftalen) lagres ikke hos Bijé Campingshop.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se eller ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning.
Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.

9) Klagemuligheder:

Bliver vi uenige om en handel, mangel afhjælpning eller andet, kan du klage til:

Camping Branchens reklamationsnævn,Korsdalsvej 134, 2605 BrøndbyTlf. 36 14 04 57

eller

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby, ”Center for Klageløsning”,www.forbrug.dk

 

Persondataforordning:

Således håndterer Bijé Fritid & Camping persondataforordningen.

Dataansvarlig

Bijé Fritid & Camping er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker ansvarligt og i overensstemmelse med lovgivningen.
Beskyttelse af dit privatliv er vigtig for os og nedenfor vil vi informere dig om håndteringen af dine data, dvs. indsamling, behandling og brug af personoplysning.

Vores data-kontaktoplysning og dataansvarlig er:
Jesper Behrensdorff
E-mail: jb@bije.dk
Tlf. 48793110


Indsamling, behandling og brug af personoplysninger

Du kan bruge vores hjemmeside uden at give nogen personlige oplysninger.
Vi gemmer kun data uden reference til en enkeltperson, såsom navnet på din internetudbyder, den side hvorfra du besøger os, eller navnet på den ønskede fil.
Disse data bliver udelukkende vurderet for at forbedre vores tilbud og tillader ikke, at der kan drages personlige konklusioner om dig.

Derud over gemmes der kun persondata, hvis du giver os dem frivilligt, fx. som led i en registrering, en undersøgelse, en konkurrence, en onlineansøgning eller indgåelse af kontrakt.
Du vil blive informeret i de respektive indtastnings-og kontaktformularer om formålet med indsamlingen af de data.

Når du handler i vores butik gemmes der også kun data, som du giver os frivilligt.
Dette sker i forbindelse med handel af campingvogn, autocamper, teltvogn, telt, udstyr eller hvis din vogn, autocamper, teltvogn, telt eller udstyr skal til reparation eller service på vores værksted, eller hos leverandør.
Dine data er primært navn, adresse, tlf.nr og e-mail.
Dit CPR nr. skal vi kun bruge i forbindelse med, at indregistrere eller om registrere en campingvogn, teltvogn eller autocamper. Eller i forbindelse med formidling af lån.
Når vi har afleveret campingvogn, teltvogn eller autocamper til dig, så makulerer vi papiret med dit CPR nr. på og sletter det fra vores systemer.

 

Anvendelse og videregivelse af dine data

Vi bruger dine data, som du giver os frivilligt til ordrebehandling primært internt blandt vores medarbejderne i Bijé Fritid & Camping.

 

Vi kan også bruge dine data til f.eks.:

 

  • Indkaldelse til service / eftersyn
  • Forbrugerinformation
  • Markedsføring
  • Inspektionsindkaldelser
  • Garantiindkaldelser

 

Det kan også være nødvendigt, at videregive dine oplysninger til andre virksomheder, som vi samarbejder med.
Dette kan være leverandøren, som skal sende varen direkte til dig, eller leverandøren, der skal give garanti på varen og derfor har behov for at vide hvem du er. Eller SKAT, når vi skal indregistrere, eller om registrere en campingvogn, autocamper eller teltvogn.
Disse virksomheder må kun anvende dine data til ordrebehandling og ikke andre formål.
Vi kan forsikre dig om, at vi ikke videregiver dine personlige oplysninger til tredjemand, medmindre vi er juridisk forpligtiget eller du har givet os dit samtykke.

Markedsføring

Med din accept, bruger vi din e-mailadresse, til at sende vores nyhedsbrev, som du kan afmelde når som helst, via vores hjemmeside.

 

Samtykke og tilbagekaldelse

Du kan, når du er i vores forretning, give skriftligt samtykke til, at vi må kontakte dig.
Hvis du ringer og bestiller en del, giver du os mundtlig tilladelse til, at vi må kontakte dig.
Du kan til enhver tid få oplyst hvilke oplysninger, vi har om dig og du kan efter henvendelse til os, få dem slettet - medmindre der er nogle handels- og skatteretlige opbevaringsperioder, der skal overholdes.
Dette kan eksempelvis være den periode, hvor Bijé Fritid & Camping skal give garanti på det købte.

 

Oplysninger om datasikkerhed

Vi sikrer vores webside og andre systemer ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod tab, ødelæggelse, adgang, ændring eller distribution af dine data af uautoriserede personer. For at undgå datatab, laver vi dagligt back up af vores datasæt.
I tilfælde af sikkerhedsbrud, der resulterer i en høj risiko for dig, vil vi underrette dig om sikkerhedsbruddet så hurtigt som muligt.

Hver gang du besøger en side på vores webside, lagres den anonymiserede IP-adresse på din computer og internetudbyder, dato, varighed og tidspunkt for adgang samt navnet på den åbnede fil sammen med datamængden i en logfil.

 

Adgang til oplysninger

Spørgsmål og kommentarer til denne Persondatapolitik kan rettes til post@bije.dk

Hvis du ønsker at få oplyst, hvilke oplysninger vi har registreret om dig, bede om en kopi af disse oplysninger eller have os til at slette eller rette dine oplysninger, skal du skrive til os på adressen post@bije.dk

 

Hvis du ikke får et tilfredsstillende svar fra os, kan du klage til Datatilsynet, Borgergade 28,5, 1300 København K, eller på dt@datatilsynet.dk

 

vare(r) i kurven Total: DKK 0,00 Ring til os

TLF: 48 79 31 10

Mandag - Fredag
10.00 - 17.00
Fragt / eksp.

DKK 69,00
Uanset ordrens størrelse.

Eller afhent gratis i vores butik.
Modtag en mail omkring nyheder og tilbud.
Execution time was: 0,1132813 sekunder